Toto UltraMax II ima elegantan, jednodelni dizajn

MS604114CEFG#01 toalet je svakako jedan koji treba da uzmete u obzir u srednjem i gornjem rasponu cena. Od onoga što smo prikupili iz više izvora, povratne informacije pokazuju uglavnom pozitivan trend, a postoji više dodataka koja će na kraju učiniti ovo korisnim kao nadogradnju na trenutnu postavku.

TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG jednodelni izduzeni 1.28 galona univerzalni toalet za visinu sa CeFiONtect projektuje Toto-inu oznaku izvrsnosti: “Ljudi Planeta Voda”. TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG ima elegantan, jednodelni dizajn koji će odmah ulepšati izgled vašeg kupatila. Jednodelni dizajn nije samo estetski ugodan, već nudi i prednost što se lakše čisti u odnosu na dvodelni toalet. Uklanjanjem zazora između rezervoara i posude eliminišemo skrovište za prljavštinu i ostatke. Dodatna prednost toaletnog jednodelnog komada je da ne postoji opasnost od curenja iz vijaka ili brtvi koje se mogu pojaviti u toaletima od dva dela.

Toto UltraMax II poseduje Totovo Tornado Ispiranje, dizajn bez rupa sa dvostrukim mlaznicama koji stvara centrifugalno pranje koje pomaže u efikasnijem ispiranju posude. Ova verzija TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG uključuje CeFiONtect, sloj izuzetno glatke površine koji sprečava da čestice prianjaju na keramiku. Ova karakteristika, u kombinaciji sa Tornado Ispiranjem, pomaže da se smanji učestalost čišćenja toaleta, minimizira korišćenje vode, agresivnih hemikalija i vreme potrebno za čišćenje. Toto UltraMax II je dizajniran u Toto univerzalnoj visini, što omogućava udobniju poziciju sedišta kod širokog spektra korisnika.

Prostor – Shvatamo da svima neće biti dovoljno prostora. Ponekad kupatila mogu biti veoma male prostorije koje zahtevaju kompaktan dizajn. Da biste sebi dali prednost, koju veličinu vaše kupatilo može da podnese, izmerite od zida do zida pomoću merne trake i zabeležite dole. Dimenzije ovog proizvoda su 28.3 sa 16.6 sa 28.8 inča.

Izduženi jednodelni toalet , lakši za održavanje u odnosu na toalet oizdva dela 1.28 galona vode Tornado sistem za ispiranje sa snažnim centrifugalnim ispiranjem

Karakteristike

  • Kompjuterski dizajniran, potpuno zastakljen
  • CeFiONtect glazura daje posudi podmazujući kvalitet koji sprečava da čestice prianjaju
  • Meko Zatvoreno sedište uključeno. Nema više zalupljenih poklopaca.
  • aDa, VaterSense, CaLGreen i CEC usaglašeni
  • 12 in. u grubo

Takođe je TOTO Ultrаmаx II MS604114CEFG obložen SanaGloss-om koji je specijalno dizajniran kako bi se sprečilo nakupljanje otpada i stvaranje bakterija unutar posude. Glatka površina će vam pomoći da stvorite čistije okruženje posle svakog ispiranja.

Iz iste kategorije: