Terme u Sloveniji kao odmorišta za cijelu obitelj

Osim po predivnoj prirodi i modernim gradovima, Slovenija je poznata po brojnim ljekovitim termalnim izvorima na kojim su se izradile poznate toplice. Mnogi se produžene vikende ili godišnje odmore odluče provesti u termama kako bi se odmorili, opustili i napunili baterije, a terme u Sloveniji zasigurno neće razočarati. Bilo da dolazite sami, s partnerom ili sa cijelom obitelji, naći će se nešto za svakoga i zasigurno će svi otići zadovoljni. 

Kako odabrati terme baš za vas

Kada odlučujete koje terme u Sloveniji posjetiti, izbor vas može preplaviti te se odluka o tome može činiti preteškom. Prije rezerviranja, korisno je razmisliti o nekoliko stvari. Najprije, potrebno je odlučiti želite li pogled na Alpe, nizine ili pak na Mediteranski dio. Kod te odluke korisno je uzeti u obzir i godišnje doba u kojem idete na odmor, kako vas niske ili visoke temperature ne bi dočekale nespremne. Ipak, terme u Sloveniji imaju ponudu za svako godišnje doba, tako da vam zasigurno neće biti dosadno. 

Mnogi se produžene vikende ili godišnje odmore odluče provesti u termama kako bi se odmorili, opustili i napunili baterije, a terme u Sloveniji zasigurno neće razočarati. Izvor slike: Thermana Laško

Terme Laško kao čest odabir

Jedne od najpoznatijih su terme Laško, čija voda osim blagotvornog kemijskog sastava ima i povoljno bioenergetsko djelovanje koje pridonosi uspostavljanju energetske ravnoteže u organizmu. Terme Laško imaju bogatu ponudu bazena, wellness programa, razne terapije, primjerice Bownova terapija, masaža i kupki, među kojima su najpoznatije kupka u pivu i kupka u medu. 

Uživanje u bazenima i wellness uslugama za sve

Bazeni su prikladni za cijelu obitelj, a zatvoreni grijani bazeni omogućuju kupanje u svako godišnje doba. Također, ako vam je primarni cilj opuštanje, terme Laško imaju i bogat wellness program koji garantira potpunu relaksaciju tijela i uma. Osim toga, poznate su i po svom održivom turizmu pa ako vam je jako stalo do zaštite okoliša, terme Laško zasigurno su dobar izbor. 

Iz iste kategorije: