Posebne naljepnice za zidove za pomoć u organizaciji

U uređenju doma često najviše vremena posvetimo odabiru kvalitetnog i udobnog pokućstva koje izgleda lijepo i nudi nam dovoljno fleksibilnosti i prostora za odmor ili ostavljanje stvari. Jedan dio doma koji u tom procesu ipak često zaboravljamo su zidovi, koji osim bojenja i uramljenih slika ne vide mnogo kreativnog uređenja.

Ipak, ako ste u potrazi za nečim čime biste istaknuli zidove, ali im također dali i još jednu ulogu, piši briši naljepnice za zidove svakako su odlična opcija.

Čitajte i sljedeći članak: Sve veća potražnja za umjetnim borom

Veliki problem kod pravih predstavlja i činjenica da se oni režu zbog dekoracije, a potom se nakon blagdana bacaju što je svakako ekološki neprihvatljivo pa je umjetni bor bolja i dugotrajnija opcija.

Zanimljivi zidovi za razigrane malce

Imate li djecu vjerojatno ste se već susreli s fazom djetinjstva u kojoj se mnoga djeca pronađu. Zidovi odjednom postaju najzanimljivija površina za crtanje, koja pobjeđuje sve papire, crtanke i ploče koje možete ponuditi. Iskoristite onda tu kreativnu energiju – piši-briši naljepnice za zid omogućit će vašim klincima da crtaju po zidu, ali će vas spasiti od glavobolje ponovnog bojenja i čišćenja zida.

Uz to, često se mogu pronaći u mnoštvo zanimljivih oblika i boja, koje će naljepnicu pretvoriti u zanimljiv ukras na zidu dječje sobe, čak i kada nije korištena za stvaranje zanimljivih umjetničkih djela. Kada vam više ne treba, lako se može skinuti uz samo malo truda i strpljenja, a zid ispod nje biti će kao nov.

Čitajte i sljedeći članak: Nadgrobni natpis ima poseban značaj

Nadgrobni natpis je od iznimne važnosti i potreban je kod svakog grobnog mjesta. Mnoge firme nude dolazak na lokaciju i graviranje natpisa, no možete i vi sami skinuti nadgrobnu ploču i odnijeti kod njih.

Naljepnice će svakome izmamiti osmijeh

I vaš poslovni prostor ili pak kuhinja mogu izvući korist iz ovih jedinstvenih piši-briši naljepnica za zidove. Mnogi kafići i restorani, na primjer, koriste ih za zapisivanje dnevnih akcija ili menija. Sličan pristup možete prihvatiti i u svom poslovnom prostoru, u kojemu na uz pomoć njih možete zapisati dnevne obveze, ciljeve, sastanke ili pak kakvu motivirajuću poruku koja će vam pomoći proći kroz dan.

S druge strane, piši-briši naljepnice za zidove u kuhinji mogu biti savršene za zapisivanje popisa za kupnju, recepata koje želite isprobati ili pak kao oglasna ploča na kojoj možete ostaviti poruke za svoje sustanare. Uz to, ova vrsta naljepnica odlična je i za ostavljanje podsjetnika ili zapisivanje obveza. Tako ih možete koristiti i kao veliki zidni planer kod radnoga stola, kako bi u svakom trenutku jasno i vidljivo mogli pročitati kakvi vam poslovi slijede.

Iz iste kategorije: