O Psihovital klinici za psihoterapiju

Psihovital je jedna od poznatijih klinika za psihološko konzultiranje u Sloveniji. Locirana je u Mariboru, a niz usluga koje ona nudi rangirale su ju vrlo visoko na ljestvici modernih institucija. O Psihovitalu malo detaljnije možete saznati u nastavku.

Kakve terapije Psihovital nudi?

  • Obiteljska psihoterapija pomoći će grupama koje su prošle kroz zajednički traumu, onima koji svoj stres i nedoumice ne znaju izraziti te ljudima koji još pokušavaju stvoriti nešto zajedno.
  • Pojedinačna psihoterapija napravljena je kako bi se pojedinci mogli ispovjediti nekome i dobiti povratnu informaciju koja će im pomoći u izgradnji karijere, ljubavnih odnosa, životnih ambicija, ali i dovesti njihove mentalne poremećaje u red.
  • Psihoterapija za partnere potencijalno će spasiti vašu napuklu ili izvrnutu vezu i pokušat će vam pomoći da iz temelja ponovno sagradite ono što ste nekad imali ili ono što želite imati.
  • Grupna psihoterapija slična je obiteljskoj, ali je mnogo širi pojam. U njoj se tretiraju i poslovne skupine, skupine ili klijenti koji su se upoznali unutar nekog dijela sustava (sudstvo ili usvajanje, primjerice), ali pomoći će i u vještačenju te prezentaciji određenih situacija.
  • Financijsko savjetovanje pomoći će obrtnicima, ovisnicima o šopingu, ali i onima koji tek kroče u samostalni život. Bitno je znati da svatko ponekad treba pomoć i da je to u potpunosti u redu.
  • Ponude za poduzeća sastoje se od raznih motivacijskih treninga, radionica i razgovora koji pomažu pri team buildingu i raznim drugim aktivnostima bitnima za zdravlje bilo koje zajednice u nekoj tvrtki. Za više detalja o terapijama i o Psihovitalu posjetite web stranicu.

Rezervacija termina i u Psihovital klinici

Vrlo je lako rezervirati termin, a Maja Kus Ambrož i Jernej Kus Ambrož, vlasnici stranice, oboje su magistri i profesionalci koji će vam svakako olakšati biranje i uputiti vas tamo gdje trebate ići.

Tretmani od sat vremena rangiraju između 40€ i 80€, ovisno o tome koliko je situacija komplicirana i o kojoj se vrsti savjetovanja radi. Bitno je da termin rezervirate dovoljno rano i da potencijalna pitanja odmah uputite nekome: u neznanju nastaje strah.

Ako ste zainteresirani, razgovori se mogu voditi i preko Skype-a ili telefona za one koji su daleko ili u nemogućnosti da dođu na sesiju, no uvijek se preporučuje da dođete i da iskusite terapiju osobno: tada su rezultati najbolji! Više o Psihovitalu saznajte na web stranici.

Iz iste kategorije: