Clip on ekstenzije kose rješenje su za sve neodlučne

Ekstenzije kose sve su popularniji način za promjenu dužine kose. Ipak, ako ne tražite trajno rješenje, već opciju za brzu promjenu, clip on ekstenzije kose odličan su izbor za vas. Jednostavno i brzo postavljanje i mnoštvo dužina i stilova čine ih savršenim privremenim rješenjem.

Izbora na tržištu je jako puno pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom idealne varijante. Možete ih kupiti i sami postaviti, a možete i otići u neki frizerski studio da vam ih postave.

Brzo umetanje na kosu

Clip on ekstenzije kose postale su popularne upravo radi brzine i jednostavnosti postavljanja. Iako je za stavljanje potreban određen period učenja, činjenica je da već nakon nekoliko dana prakse možete ih staviti nakon par minuta. Mjesto na koje ćete ih staviti ovisi o broju češljića koje imaju. Ekstenzije za kosu s većim brojem češljića stavljaju se na zatiljak, dok se one s manje češljića stavljaju na strane glave.

Clip on ekstenzije kose kopčaju se uz sam korijen kose, a prije postavljanja kosu je potrebno podijeliti na slojeve kako bi izgledale prirodno, kao dio vaše vlastite kose.

Materijala ekstenzija

Kod clip on ekstenzija za kosu, postoji nekoliko vrsta materijala koji vam se pružaju na izbor. Obični, umjetni materijali najjeftiniji su izbor, no imaju manju trajnost te ne podnose toplinu, a to znači da ih ne možete ravnati ili kovrčati, ali ni sušiti fenom.

Nešto skuplja i trajnija opcija su ekstenzije od prave kose koje nude otpornost na toplinu, no potrebno im je i nešto bolje održavanje, što prije svega znači često korištenje regeneratora. Na kraju, tu su i one napravljene od termo-vlakana. S obzirom da su od umjetnih materijala, nije im potrebno posebno održavanje, no svejedno omogućuju uređivanje toplinom.

Duga i gusta kosa

Ove vrste ekstenzija kose savršena su opcija želite li u trenu imati dugu i gustu kosu. Možete ih nabaviti u raznim oblicima, od potpuno ravnih do kovrčavih. Na izbor se nudi i mnoštvo boja, pa ih lako možete prilagoditi vlastitoj boji kose ili izrasta, ili si pak u sekundi pokloniti kosu s prirodnim ili pramenovima u potpuno drukčijoj boji od vaše.

Odlična su opcija kako za svaki dan, tako i za posebne prigode, bez obzira planirate li kosu držati raspuštenom ili ju pak složiti u neku zanimljivu frizuru.

Iz iste kategorije: