Brojni zanimljivi moto proizvodi tvrtke SW Motech

SW Motech

Među ljubiteljima motociklizma, uvijek postoje određene tvrtke koje im ulijevaju povjerenje i za koje znaju da neće pogriješiti ako kupe neki moto proizvod iz njihovog asortimana. Jedna od takvih tvrtki koja prodaje raznu motorističku opreme je SW Motech. Riječ je o moto tvrtki koja je na tržištu prisutna od 1999. godine kada su je osnovala trojica zaljubljenika u motociklizam.

Tvrtka se tijekom godina širila, danas u njoj radi preko 250 ljudi, a njihov logotip na kojem se nalazi crveni bik je prepoznatljiv među brojnim motoristima diljem svijeta. Sjedište tvrtke je u Rauschenbergu, a imaju i tvornici u Češkoj odakle njihovi moto proizvodi odlaze u više od 65 zemalja.

Razne vrste moto opreme

SW Motech proizvodi raznu kvalitetnu moto opremu što potvrđuje i suradnja s velikim imenima kao što su BMW, Suzuki, Yamaha, Kawasaki i dr. U njihovom asortimanu moto proizvoda može se pronaći preko 2500 vlastitih artikala, a između ostalog se tu nalaze:

  • Razne vrste torbi za motor
  • Razne vrste zaštita za motor
  • Različiti sustavi nosača za motor i dr.

Kada je riječ o sustavima nosača, SW Motech se može pohvaliti i prvim prijenosnim nosačem za motor na svijetu, odnosno Quick-Lock sustavom za pričvršćivanje spremnika, kao i Blaze sustavom bočnih torbi.

Kvalitetne SW Motech torbe za motor

Mnogi motoristi početnici misle da se na motorima ne može prevesti puno prtljage, no to nije baš tako. Uz kvalitetne SW Motech torbe za motor moći ćete jednostavno prevoziti puno prtljage. Vrlo se jednostavno postavljaju, a nude dovoljno prostora da u njih pospremite sve što vam može zatrebati. 

SW Motech torbe za motor
SW Motech torbe za motor se jednostavno postavljaju, a nude dovoljno prostora da u njih pospremite puno prtljage.

Nude bočne torbe, tank torbe za motor kao i razne druge vrste. Svaki motorist će kod njih pronaći onu koja mu najviše odgovara i s kojim će bez problema krenuti na put.

Dodatne zaštite motora

SW Motech također nudi i brojnu motorističku opremu za učinkovitu zaštitu motora. Primjerice, u njihovoj ponudi se mogu pronaći štitnici za cijevi za motor, zaštite za ruke i razne druge sitnice. Važno je napomenuti da ćete korištenjem tih raznih dodataka još više uživati u vožnji motora pa svakako razmislite o njihovoj kupnji.

NAJNOVIJI SW Motech proizvodi. Štitnici za ruke, vodootporna prtljaga, torbe za rezervoar i još mnogo toga.

Motoristička oprema SW Motech dostupna je u određenim web trgovinama gdje na jednom mjestu možete odabrati brojne njihove proizvode, koji su uglavnom raspoređeni u više različitih kategorija pa je kupnja još jednostavnija.

Iz iste kategorije: