Kvalitetetni koferi za motor iz Shad tvornice

Shad motoristička oprema

Kako bi motociklisti uživali u vožnji na svojim limenim ljubimcima na dva kotača, u trgovinama s moto opremom se nude i razni zanimljivi dodaci koji će im u tome pomoći. Te dodatke za motocikliste i motocikle proizvode razne tvrtke. Neke od njih su se specijalizirale za točno određene dodatke, dok se neke od njih bave proizvodnjom raznih dodataka. 

Tražite li neku tvrtku koja se specijalizirala za sve vezano uz prijevoz prtljage na motociklu, onda nemojte tražite dalje od tvrtke Shad. To je zapravo španjolski brend koji proizvodi puno toga, ali najpoznatiji je upravo po svemu vezanom uz prtljagu, pa se tako mogu izdvojiti njihovi koferi i torbe za motore. 

Shad proizvodi samo kvalitetnu moto opremu

Kao što je već spomenuto, Shad je španjolska tvrtka koja proizvodi kvalitetnu motorističku opremu od 1973. godine. Tvrtku je tada osnovao veliki zaljubljenik u motocikle i motociklizam, Josep Maria Márquez, koji je i sam imao problema s prijevozom prtljage na dva kotača. Zbog toga se tvrtka u početku fokusirala na proizvodnju kvalitetnih kofera za motor, a danas je ta ponuda nešto šira.

Tako se osim toga u ponudi mogu pronaći i:

  • Torbe za spremnik
  • Bočne torbe
  • Stražnje torbe
  • Razni drugi dodaci poput držača za mobitel i sl.

Važno je napomenuti da su svi ti proizvodi iznimno kvalitetni te da ih zbog toga rado kupuje puno zaljubljenika u motociklizam i putovanja na svojim vozilima.

Stražnji kofer za motor

U asortimanu ove tvrtke možete pronaći iznimno bogat izbor stražnjih kofera za motore. Riječ je o modelima koji se montiraju na stražnju stranu motocikla i omogućuju jednostavan prijevoz prtljage. Kada nemate puno prtljage, mogu se jednostavno iskoristiti za spremanje kacige. 

Shad stražnji koferi za motore
Shad nudi iznimno bogat izbor stražnjih kofera za motore.

Kućišta stražnjih kofera za motor izrađena su od iznimno otpornih materijala pa možete biti sigurni da će vam dugo trajati. To znači da vam neće biti problem niti loši vremenski uvjeti, niti naleti vjetra pri vožnji i slično. Zbog inovativnog dizajna, postavljanje je vrlo jednostavno i svatko će to bez problema napraviti.

Dodatno mjesto za pohranu na motociklu

Bočne strane motocikla uglavnom su neiskorištene te se mogu iskoristiti za postavljanje dodatne moto opreme. Tako su odlična opcija bočni koferi za motor koji će vam pružiti upravo to. Kao i ostali moto proizvodi tvrtke Shad, oni se također mogu pohvaliti kvalitetnom izradom pa će biti odlična kupnja.

SHAD E48SR bočni koferi za motor

U svakom slučaju, Shad motoristička oprema je nešto u što se uvijek isplati investirati i sigurno ćete biti zadovoljni kupljenim.

U članku na poveznici pročitajte i koji su brojni zanimljivi moto proizvodi tvrtke SW Motech.

Iz iste kategorije: