Cerada za auto štiti ga od mnogih nepogoda

Cerada za auto spas je svim vlasnicima koji svoje limene ljubimce tijekom cijele godine moraju ostavljati na otvorenom. S jedne strane, štitit će vaš automobil od kiše, tuče, snijega, leda, mraza i sunca, ali i soli živite li u primorskim predjelima.

S druge stane, cerada za auto također može ponuditi i dodatnu zaštitu od oštećenja automobila kao i krađe, što je pogotovo bitno nalazi li se vaš automobil na javnoj površini, gdje pristup njemu imaju mnogi ljudi. Cerade su stoga odličan višenamjenski dodatak, koji bi se trebao skrivati u prtljažniku svakog automobila.

Zaštita od vremenskih nepogoda

Morate li svoj automobil ostavljati na nenatkrivenim parkiralištima na duge vremenske periode, vjerojatno ste upoznati sa struganjem leda sa stakala po zimi, ali i nevjerojatno vrućim sjedalima koji vas dočekaju u automobilu ljeti. Ako niste ljubitelj ni jednog od spomenutog, cerada za auto odlično je rješenje za vas.

Ljeti, cerade s reflektivnim površinama odbijat će zrake sunca i tako smanjiti direktno grijanje unutrašnjosti auta, što će omogućiti znatno lakše hlađenje unutrašnjosti. S druge strane, cerade za zimu olakšati će vam jutarnje paljenje automobila, s obzirom da će onemogućiti stvaranje mraza i leda na samim staklima. Tako će automobil nakon micanja cerade biti spreman za vožnju. Brzi ljetni pljusak često zna donijeti i tuču, koja može oštetiti površinu automobila. Kako bi se zaštitili od toga, tu su cerade s posebnim slojevima koji amortiziraju udare tuče i tako štite vaš automobil od štete.

Čuvar od nezgoda

S druge strane, nisu samo vremenske nepogode jedina stvar od kojih vas štiti cerada za auto. Ostavljate li svoj automobil često na javnim parkiralištima, vjerojatno ste se susreli s raznim ogrebotinama koje se odjednom pojave na vašem automobilu za vrijeme boravka na takvim mjestima. Krivca u većini slučajeva nećete pronaći, no kako biste svog limenog ljubimca zaštitili lako ga možete sakriti pod ceradu za auto. Iako ga ona neće spasiti od udubljenja, cerada za auto je odličan način da si uštedite na ponovnom lakiranju automobila koje će prije ili kasnije biti prijeko potrebno.

S druge strane, neki modeli od visokokvalitetnih pletiva također nude i dodatnu razinu sigurnosti. Osim što ih je vrlo teško ili gotovo nemoguće prerezati, rasparati ili pokidati, također omogućuju i vezanje sa sajlom koja na sebi ima lokot, što krađu čini višestruko težom.

 

Iz iste kategorije: