Djeca vole krevete na sklapanje

Opremanje doma jedan je od velikih zadovoljstava nove faze života. Bilo da se useljavamo u novi prostor ili ponovno opremamo i osvježavamo svoj stari životni prostor, pravo je veselje birati namještaj i druge sitnice koje će taj prostor u godinama koje dolaze činiti domom. Ali, s obzirom da se novi dom ne kupuje često, može se dogoditi da kako godine prolaze da ga jednostavno prerastete, pogotovo ako imate djecu koja kako postaju veća zahtijevaju sve veći prostor te se namjena tog prostora u potpunosti mjenja. Prostorije koje su tada bile idealne odjednom su premalene te je potrebno kupovati nove komade namještaja. Krevet na sklapanje za djecu idelano je rješenje kada su dječje sobe u pitanju te ne morate raditi nikakav kompromis kada su dječje želje u pitanju.

Sklapanje i rasklapanje

Obično je upravo krevet taj komad namještaja koji zauzima najviše prostora. Ako se želi uštedjeti na prostoru kupuje se manji krevet, ali se na taj način žrtvuje udobnost i dijete se ograničava na način za koji nema potrebe. Kreveti na rasklapanje za dijecu rješenje je koje vam je potrebno i izbor takvih kreveta je velik, pogotovo kada je ponuda u dizajnu i boji u pitanju. Također se nudi velik izbor načina na koji se ti kreveti rasklapaju i sklapaju. Najčešće se koristi uspravno sklapanje uza zid ili zatvaranje u ormar, jer štedi mnoštvo prostora te je posebno zanimljiv zbog velike tranformacije prostorije koju nakon sklapanja možemo iskoristiti kako želimo. Često takvi modeli u sebi imaju mehanizam pomoću kojeg se ručno sklapa, a ponekad, ako je u pitanju skuplji model, kao dio kreveta na sklapanje dolazi i poseban motor koji sklapa krevet automatizirano

Još jedna opcija je i krevet na sklapanje za djecu kod kojeg se od jednog manjeg dvosjeda ili trosjeda posebnim mehanizmom stvori poseban gornji ili donji ležaj na kojem može zaspati i dvoje djece ili pak model gdje se dio kutne garniture pretvara u prostrani krevet koji će djeca obožavati.

Krevet na sklapanje za djecu u trgovinama

Danas se na tržištu mogu pronaći mnogi modeli koji se svojim dizajnom mogu prilagoditi bilo kojoj prostoriji i svim vašim željama. Osim standardnog modela, krevet na sklapanje za djecu može se još dodatno doraditi kako bi točno odgovorao potrebama vaše djece. Takav krevet im može služiti dugi niz godina te im pružiti udoban i kvalitetan san kakav im je potreban da izrastu u sretne i zdrave odrasle ljude.

Iz iste kategorije: