Kvalitetne komponente za osvjetljenje iz tvrtke Elkosun

Elkosun je privatna tvrtka iz Slovenije, sa sjedištem u Mariboru. Glavni fokus tvrtke je proizvodnja i prodaja raznih rješenja vezanih uz osvjetljenje, ali temeljenih na magnetnoj tehnologiji. Glavni proizvodi tvrtke su magnetne prigušnice koje redovito usavršavaju kako bi bili u korak s tehnologijom.

Naime, tehnologija vezana uz magnetizam je iz godine u godinu sve naprednija te se stalno dolazi do novih otkrića koja omogućavaju razvoj boljih i kvalitetnijih proizvoda. A Elkosun prati te trendove i konstantno radi na poboljšavanju postojećih rješenja.

Povijest tvrtke

Svoj proboj na tržište, Elkosun je započeo 2013.g., kao dobavljač magnetnih prigušnica za UV lampe. Tada su se uglavnom fokusirali da tržište vezano uz solarije te su brojni solariji koristili upravo njihove proizvode u svojim UV lampama. Iste te godine, točnije u rujnu, tvrtka je otkupila posebnu OG liniju proizvoda od tvrtke Tridonic te je na taj način proširila svoj prodajni asortiman i na HID prigušnice.

Poslovni uspjeh nastavili su već početkom iduće godine, kada su u Mariboru započeli proizvodnju vlastitih magnetnih prigušnica i krenuli u osvajanje tržišta.

Prigušnice za razne vrste lampi

Iako će se nekome možda na prvi pogled činiti da se od prigušnica ne može napraviti dobro poslovanje, Elkosun to lako demantira. Tvrtka je upravo po njima postala poznata, ne samo u Sloveniji, već i diljem svijeta. Iskustvo rada s drugima te kupnja OG linije proizvoda omogućila im je proizvodnju iznimno kvalitetnih prigušnica za razne vrste lampi. Između ostalog tako nude prigušnice za sljedeće lampe:

  • HS, HI i HM lampe
  • Fluorescentne i kompaktno-fluorescentne lampe
  • UV lampe
  • HID lampe, itd.

Naravno, za svaku od tih vrsta može se odabrati nekoliko različitih tipova,poput klasičnih, tankih i slično. Uglavnom, velika je vjerojatnost da ćete kod njih pronaći sve što vam je potrebno.

Elkosun proizvodi u brojnim trgovinama

Budući da su Elkosun proizvodi već odavno prepoznati kao iznimno kvalitetni, možete ih potražiti u brojnim trgovinama u Sloveniji, ali i izvan granica. Isto tako, postoje i brojne internetske trgovine koje nude takve i slične proizvode, a mnoge upravo navode Elkosun proizvode kao njihove najprodavanije. Zato tražite li najbolje proizvode vezane uz magnetnu tehnologiju, svakako pogledajte Elkosun asortiman proizvoda.

Iz iste kategorije: