Uredite dom uz stropne svjetiljke

Stropne svjetiljke

Odaberite odgovarajući model rasvjetnog tijela

Kod odabira stropnih svjetiljki veoma je važno da odaberete model koji  odgovara prostoru i namjeni. S obzirom da postoji više vrsta, kao što su LED visilice ili mali reflektori, izbor je velik pa ne morate brinuti oko toga postoji li model koji odgovara vašem domu. 

Najbolji je savjet birati stropne svjetiljke prema tome koji su ciljevi u osvjetljavanju prostora. Na primjer, osvijetljavate li radnu površinu, onda su pomični reflektori najbolji odabir. Ako pak želite da vaš prostor ima ugodnu atmosferu i nježno osvjetljenje, najbolje će vam poslužiti LED visilice i slične vrste, koji će prostoru dati dodatnu notu zanimljivog izgleda.

Stropna svjetiljka
Kod odabira stropnih svjetiljki veoma je važno da odaberete model koji  odgovara prostoru i namjeni.

Trikovi za bolje osvjetljenje

Kod planiranja bilo koje vrste rasvjete, također je važno da odabirete modele koji će vam pomoći sakriti sitne nedostatke u prostoru. Za prostore kao što je kupaonica, na primjer, najbolje je odabrati stropne svjetiljke u obliku reflektora. 

LED visilice

Postoji mnogo razloga iz kojih su LED svjetla danas najbolja opcija za uređenje doma. Prije svega, LED visilice koriste manje električne energije od klasičnih svjetala, pa će vaši računi za potrošnju električne energije biti mnogo manji. Nadalje, LED svjetla omogućuju mnogo više fleksibilnosti kod dizajniranja svjetala, zbog čega se LED visilice mogu pronaći u mnogo većem izboru oblika, dizajna i izgleda nego klasične visilice. 

Na kraju, kada su u pitanju LED visilice s integriranim LED svjetlima, potreba za održavanjem je minimalna. One nude i do nekoliko desetaka tisuća sati rada prije nego što se istroše, što znači da svoju LED visilicu nećete morati mijenjati godinama.

Iz iste kategorije: