Prenosivi inverter generаtor Ryobi RYI2200

Prenosivi inverter generаtor Ryobi RYI2200 je dizajniran da bude više nego samo odličan izbor za kućne nestanke struje. Takođe je izvanredan na gradilištu. Bili smo u mogućnosti da pokrenemo 15 amp crva, pogonsku pilu i bušilicu naizmenične struje iz ovog uređaja bez problema. Prenosivi inverter generаtor Ryobi RYI2200 je obavio veliki posao sa 2 žice od 10 100V sijalica u našem podrumu. Ovde je odličan taj deo da vam više ne trebaju 2 osobe za transport generatora. Zahvaljujući bočnim gornjim ručkama lako je nositi invertor od 51lb. Ima ugrađenu kliznu ručku i rolerske točkove, koji vam omogućavaju da nosite naokolo generator kao putni kofer. Ovo je bila odlična karakteristika, ali smo otkrili da je drška sa kliznim mehanizmom imala malo više savijanja nego što bi nam se svidelo. Kada ga ne selite, inverter se nalazi na 4 gumene nožice koje odlično odrađuju posao I drže uređaj stabilnim dok je u pogonu..

Hajde da se suočimo, pokretanje malih motora može biti bolno na kraju. Ryobi je pojednostavio proces na 3 pozicione prekidače, isključen, hladan start i pokretanje. Jednostavno stavite prekidač na hladan start i povucite.

Prvo povlačenje će pucati svaki put, mada će vam možda trebati nekoliko puta da se naviknete na način na koji motor radi i kada da prebacite prekidač na pokretanje. Kao i većina malih pretvarača, on ima funkciju automatskog mirovanja ili econ-prekidač koji isključuje uređaj kada je potrošnja energije niska. Ovo čini uređaj tihim i štedljivim. Prenosivi inverter generаtor Ryobi RYI2200 u osnovi pretvara snagu iz 12V DC u glatku 120 AC.

Iz iste kategorije: