Eccotemp L5 spoljašnji bojler

Eccotemp L5 omogućava korisniku da podesi temperaturu vode od 80 do 150 stepeni F. Sistem grejanja bez rezervoara zavisi od pritiska vode koji se isporučuje na objekat. Nizak pritisak će dovesti do prestanka grejanja. Ovaj model nudi funkciju pokretanja niskog pritiska vode. Za paljenje je potrebno samo 20 psi. Maksimalni radni pritisak je 80 psi.

Plinski bojler se spaja sa standardnim propanskim cilindrom koji sadrži gorivo koje je potrebno za grejanje. Iz rezervoara od 20 funti, može da obezbedi toplu vodu do 18 sati. Regulator odobren od strane CSA je uključen u kutiju kako bi se osigurao siguran i upotrebljiv pritisak. Koristi 37.500 BTU propana dok zagreva vašu vodu.

Eccotemp L5 spoljašnji bojler

Generator iskre unutra radi na dve D ćelije. Baterije i rezervoar nisu uključeni u kupovinu. Paljenje baterije se pokreće automatski. Gas se koristi samo kada voda teče i tako smanjuje potrošnju goriva. Uključen je automatski 20-minutni tajmer za isključivanje koji dodaje sigurnost sistemu za zagrevanje vode.

Pored regulatora, brojni dodatci su takođe uključeni: tuš mlaznica / komplet creva, 1/2” NPT do adaptera za crevo i tehnička oprema. Mlaznica dolazi sa prekidačem za uključivanje / isključivanje. Glava tuša vam omogućava da podesite šemu vode po želji.

U vreme pisanja recenzije o ovom bojleru Eccotemp L5 na gas, on je rangiran na drugom mestu na Amazonovoj listi najprodavanijih grejača za vodu. Ako pretražujete recenzije Eccotemp L5 onda ćete videti da je dobio veoma dobre povratne informacije od mnogih kupaca. Dobio je 4.4 zvezdice od pet na rejtingu na Amazonu.

Eccotemp L5 konekcije

Povratne informacije kupaca za Eccotemp L5 su se pokazale veoma ohrabrujućim u većini slučajeva. Međutim, neizbežno je dobio i neke negativne kritike. Uobičajena primedba na grejač je da ne voli da radi u vetrovitom okruženju. Ovaj grejač za vodu bez rezervoara je namenjen za upotrebu na otvorenom prostoru, ali prema velikom broju recenzenata, povetarac lako može ugasiti plamen.

Neki izveštaji na vebu su da su se kupci žalili na kvalitet dodatne opreme. Prema većem broju korisnika, glava tuša je loše napravljena. Propusna glava za tuširanje možda nije veliki problem. Ali to može biti dosadno i skupo ako ne radi pravilno.

Iz iste kategorije: