Ugovorite hosting web stranica putem domaćih tvrtki

Kada se odlučite ugovoriti hosting internetskih stranica, moći ćete birati između više vrsta, ali kao dvije najpopularnije i najnaprednije mogu se izdvojiti: VPS hosting i dedicirani server. VPS hosting internetskih stranica omogućuje da dobijete svoje virtualno mjesto na nekom serveru, a najbolja stvar vezano uz to je što onda taj svoj dio možete prilagođavati po želji. To znači da na taj dio možete bez problema instalirati željene programe, platforme, mijenjati potrebne postavke i slično. 

Uz njega, tražite li najnaprednije rješenje web hostinga, možete se odlučiti za dedicirani server. To je usluga koja će vam omogućiti da dobijete cijeli server za svoje potrebe. To znači da ćete ga moći potpuno konfigurirati kako vama odgovara jer je samo vama na raspolaganju. Ovo je najbolje rješenje za poslovne korisnike koji traže najviši stupanj prilagodbe. 

Usluge hrvatskih i stranih informatičkih tvrtki

Danas se pri odabiru usluge hostinga možete odlučiti i za strane i za domaće tvrtke. Ako se brinete o kvaliteti usluge, dobro je znati da će kvaliteta biti na razini, bez obzira za što se odlučite. Ipak, ako tražite domaće rješenje, hosting Hrvatska će vam omogućiti neke stvari koje bi nekima mogle biti bolja opcija. Većina tvrtki koja nudi hrvatski web hosting ima i različite prilagođene pakete s uključenim uslugama pa svatko može pronaći onaj koji mu najviše odgovara za njegove potrebe.

Brojne mogućnosti cPanel sučelja

Ako niste upoznati, cPanel sučelje omogućuje administraciju vašim hosting paketom. Ono po čemu se izdvaja i zbog čega ga korisnici jako vole jest jednostavnost korištenja budući da se radi o grafičkom sučelju pa jer rad u njemu sličan radu u Windows programima. Omogućuje razne mogućnosti, između ostalog:

  • Jednostavnu izmjenu postavki
  • Preuzimanje i slanje dototeka
  • Upravljanje poddomenama
  • Upravljanje e-mailovima itd.

Tako ćete uz pomoć cPanel sučelja vrlo brzo obaviti sve potrebne radnje vezane uz vaš hosting paket. Kao što je već navedeno, neke tvrtke će vam ga dati uključenog nakon što ugovorite hosting, dok ćete ga kod nekih drugih morati dodatno zatražiti.

Iz iste kategorije: