Alternativna rješenja za proširene vene koja garantirano pomažu

Kada sam saznao da imam proširene vene ni sam nisam znao nešto mnogo o njima osim da su to vene na nogama koje su vidno izražene. Tada sam počeo istraživati bolest, načine liječenja, alternativna rješenja. Danas svoje savjete dijelim drugima…

Proširene vene predstavljaju bolest površnog venskog sustava. Najčešće zahvata noge, dok se u pojedinim slučajevima može proširiti i na druge dijelove tijela. U zavisnosti od stadija bolesti i toga koliko je ona uznapredovala zavist će i način liječenja. Pored tretmana koje je preporučio liječnik u borbi protiv proširenih vena možete koristiti i neka narodna sredstva, a sve s ciljem da se izbjegne operacija vena.

 

Ulje od češnjaka

U pretragu na internetu sam ukucao vene na nogama prirodno liječenje. Izbacilo mi je brojne prirodne recepte, ali birao sam one koje su mi bili nadohvat ruke. Pažnju mi je privuklo ulje od češnjaka koje sam morao sam spraviti. Prema preporukama i komentarima zadovoljnih korisnika vidio sam da je češnjak zaista učinkovit.

Za spravljanje ovog ulja samo mi je bilo potrebno malo maslinovog ulja, sok od naranče i češnjak. To sam sve spojio i ostavio u jednu teglu kako bi se korisni sastojci iz luka sjedinili s ostalim stvarima. To sam nanosio svaki dan na proširene vene na nogama i preko njih sam stavljao toplu pamučnu tkaninu kako bih ubrzao proces upijanja tih korisnih sastojaka. Tako napravljen oblog sam držao otprilike 30 minuta svaku večer pred spavanje. Poslije 2 tjedna osjetio sam napredak, novih proširenih vena nije bilo, a tegobe od starih su značajno umanjene. Međutim, miris bijelog luka me je odbijao i želio sam pronaći nešto što će imati sličan učinak, ail i podnošljiviji miris.

Jabukov ocat

Baka mi je preporučila da isprobam domaći jabukov ocat koji je njoj pomogao. Nisam se morao mučiti da ga pravim tako da je to bilo savršeno. Nanosio sam ga dva puta dnevno, ujutro i navečer tako što natopim parče vate i utrljam na proširene vene na nogama. Poslije 3 tjedna primijetio sam da više nemam onih ispucanih kapilara oko vena i da su vene znatno manje.

U međuvremenu sam počeo koristiti i čaj od koprive, tako da sam dalje nastavio s kombinacijom jabukovog octa i čaja od koprive. Poslije par mjeseci ove primijene mogla se primijetiti drastična razlika na mojim nogama. Vene na nogama su iščezle, više nema oni ružnih čvorova koji su se kao mreža ispleli po nogama.

Gotovo svi neugodni simptomi proširenih vena su konačno nestali. Želio sam podijeliti s vama svoje iskustvo, nadajući se da mogu ponoći još nekome tko ima bolne vene na nogama.

Prečitajte i ako može biti serum za obrve efikasan.

Iz iste kategorije: