Bežični punjač za mobitel postao je standard

Bežićni punjač za mobitel

Svakodnevica je postala nezamisliva bez mobitela i tehnoloških gadgeta koji ga prate. Mobiteli se koriste i u privatne i u poslovne svrhe, a neki korisnici ih imaju i po nekoliko. Zbog toga je trajnost baterije postala veoma bitna stavka. Osim baterije, punjač je postao iznimno bitan jer uslijed konstantnog korištenja mobitela ljudi moraju mobitel puniti više puta dnevno. Tu dolazimo do nove tehnologije što se tiče punjenja baterije, a to je bežićni punjač.

Opcija bežičnog punjenja je izvrsno rješenje za svakoga

Napretkom tehnologije napredovalo je i punjenje mobitela pa su tako nastali bežični punjači za mobitel koji su brzo postali vrlo popularni. Bežično punjenje se sviđa svima koji nastoje izbjeći probleme s kablovima i koji putuju s mobitelom.

Bežićni punjač za mobitel

Zbog čega se zove “bežični”? Zato što se uređaj samo nasloni na punjač, ali je samo punjač uključen u struju. Postoje i neki modeli bežičnih punjača za mobitel koji dopuštaju i veću udaljenost između punjača i mobitela, a odlično je i to što se može puniti više uređaja odjednom.

Evo zašto su bežični punjači dobri za tvoj mobitel

Iako se čini da je bežićni punjač za mobitel nezgodno rješenje, jer mobitel mora biti na njemu i jer se sporije puni nego na žičanom punjaču, istina je upravo suprotna.
Postoji par dobrih razloga zašto je bežični punjač dobro rješenje:

  • Uvijek se nalazi na svom mjestu za razliku od žičanog kojeg neprestano tražimo
  • Povremeno kratko punjenje je bolje za baterije na mobitelu
  • Velik broj modela ima i opciju za brzo punjenje
  • Kupnjom par bežičnih punjača strateško postavljenih na par mjesta gdje se najčešće nalaziš osigurat ćeš da je mobitel uvijek uz tebe i uvijek pun!

Kakav bežični punjač kupiti?

Najbitnija stavka prilikom kupnje bežičnog punjača je brend. Provjereni brendovi kao što je Samsung mnogo su isplativiji, jer njihove specifikacije odgovaraju proizvodu u stvarnosti. Punjenje skupog pametnog telefona na lošem ili jeftinom bežičnom punjaču nikako nije dobro rješenje.

https://www.youtube.com/watch?v=VlC0htJ8-ZI

Smatrajte da je naprimjer bežićni punjač za iPhone dobra i trajna investicija koja će vam znatno olakšati svakodnevnicu, pa uložite u njega i nemojte štedjeti. Možete čak odabrati i veće modele koji će vam omogućiti punjenje više uređaja odjednom. Što se tiče dizajna, većina ih izgleda odlično, a skuplji se mogu nabaviti i u specijalnim bojama ili verzijama.

Iz iste kategorije: