Original punjač za iPhone štiti vašu bateriju od uništenja!

Punjač za iPhone

Apple je jedna od najvećih svjetskih tvrtki, a njena politika svodi se na stvaranje savršenih stvari. Iako cjenovno mnogim ljudima premašuju budžet za kupnju mobitela, moramo priznati da je Apple jedan od najkvalitetnijih (ako ne i najkvalitetniji) proizvođač smartphonea. Kako bi proizvod radio što bolje, IOS je optimiziran za sve komponente u smartphoneu, te zbog toga Appleovi mobiteli sa puno slabijim specifikacijama rade znatno bolje od Androida. Baterija iPhone-a je veoma važna stavka i kako bi se koristila i trajala što više, bitno je da koristite isključivo original punjač za iPhone!

Zamjenski punjač za iPhone

Već godinama krivotvoreni ili popularnije zvani „zamjenski“ punjači za iPhone uništavaju baterije, a nerijetko se je znalo dogoditi da se uređaj i zapali.

Punjač za iPhone

Osim toga što takav punjač za iPhone ne puni bateriju kako treba, te joj smanjuje životni vijek i kapacitet, mnogi takvi punjači ne prolaze niti osnovne testove za sigurnost. Ono što je najgore od svega je da ljudi koji plate iPhone uređaj nekoliko stotina eura, štede svega nekoliko eura na kupnji neoriginalnog punjača i na taj način uništavaju svoj uređaj.

Zbog čega koristiti original punjač za iPhone?

Svaka stvar ima svoju svrhu i namjenu, te upravo zbog toga original punjač za mobitel služi isključivo za punjenje baterije vašeg mobitela. Kao i kod svakog Android mobitela, tako i Apple posebno kreira punjače isključivo za svoje mobitele.

Osim toga što original uvijek nudi bolji rad, kada punite mobitel s original punjačem možete spavati mirne glave bez straha da će se mobitel zapaliti ili eksplodirati.

Krivotvoreni iPhone punjači ne prolaze testove

Prije nekoliko godina u Ujedinjenom Kraljevstvu je rađen test na 400 krivotvorenih punjača za iPhone. Rezultati istraživanja pokazali su da je gotovo svaki krivotvoreni punjač za iPhone nesiguran za upotrebu i da se ne bi trebao koristiti. Samo 3 od 400 punjača prošli su testove sigurnosti, te su odgovarali s snagom punjenja koju pružaju.

Kako biste zaštitili svoj uređaj i kako bi baterija imala što dulji vijek trajanja, neophodno je da koristite original iPhone adapter i kabel. S korištenjem fejk punjača osim što možete uništiti bateriju vašeg uređaja, možete izazvati požar i u nesigurnost dovesti sve vaše ukućane.

Iz iste kategorije: