Najbolji mobilni telefoni današnjice

Unazad nekoliko godina tehnologija je u svim poljima nevjerojatno napredovala, a upravo mobilni telefoni su se u potpunosti promijenili u odnosu na prve modele. I dok su prije najbolji mobiteli imali malene ekrane, tipke i bili glomazni, danas su mobiteli tanki i imaju ekran od ruba do ruba. U današnjem tekstu saznajte koji su to najbolji mobiteli današnjice.

Huawei P30 Pro ima najbolju kameru

Za razliku od mnogih drugih proizvođača, Huawei najviše pažnje posvećuje kamerama i iz godine u godinu oduševljava s rezultatima. Dok su s prošlogodišnjim modelom P20 Pro pomaknuli granice stavivši 3 kamere na pozadinu, novi P30 Pro dolazi s čak 4 stražnje kamere. Kao rezultat toga slike koje fotografira ovaj smartphone uistinu su nevjerojatne. Uz to ovaj mobitel može se pohvaliti odličnim dizajnom, specifikacijama, te čak 10x optičkim zumom.

Samsung Galaxy S10

Samsung je najpoznatiji proizvođač Android mobitela, te im ime garantira kvalitetu. Novi S10 iz njihove najpoznatije serije Galaxy je jedan od najboljih mobitela današnjice i zasigurno nećete pogriješiti s kupnjom. Od specifikacija, do zaslona i dizajna ovaj mobitel oduševit će vas na prvu i upravo zbog toga u članku najbolji mobilni telefoni ima mjesta i za njega.

Xiaomi Mi 9

Nedugo nakon probijanja na Europsko tržište Xiaomi postaje jedan od najprodavanijih mobitela, a upravo Xiaomi Mi 9 spada u jedan od najboljih smartphonea današnjice. Xiaomi nije brend koji troši nenormalne količine novaca na reklame i na proizvodima ne uzima veliku maržu, te upravo zbog toga njihovi mobiteli su cjenovno jedni od najisplativijih na tržištu. Uzevši u obzir omjer cijene, specifikacija i kvalitete, Xiaomi Mi 9 zasigurno je pobjednik.

Razmislite za što vam treba mobitel

Mobilni telefoni danas se nude u velikom rasponu cijena, a prije kupnje trebali biste razmisliti za što će vam mobitel služiti. Ako ste srednje zahtjevan korisnik i na njemu ne planirate igrati najnovije igrice ili snimati profesionalne fotografije, tada biste se mogli odlučiti za neku jeftiniju varijantu smartphonea. Xiaomi u ponudi ima i modele poput Xiaomi Mi A2 ili Redmi Note 6 pro koji su cijenom oko 200€ jedni od najisplativijih kupnji na tržištu.

Servis Samsung telefona. Višegodišnje iskustvo pokazalo je da je većina prijavljenih poteškoća s pametnim telefonima povezana s manjim softverskim problemima. Čitajte više …

Iz iste kategorije: