Riješite problem zapetljanih slušalica za mobitel

Mobiteli danas nude mnoge mogućnosti poput pravih malih računala. Mnogi upravo preko njih često gledaju filmove ili videozapise, slušaju radio, glazbu, audio knjige ili podcaste ili pak jednostavno uživaju u pregledavanju interneta. 

Upravo zbog toga, kvalitetne slušalice za mobilne telefone postale su neizbježan dodatak koji nosimo sa sobom tijekom dnevnog putovanja, treninga ili pak u vrijeme slobodnog vremena. Bluetooth slušalice za mobitel najmodernije su rješenje na tržištu trenutno, koje vam omogućuje jednostavno korištenje i odličan zvuk bez mnogo brige.

Lako korištenje ovog dodatka za mobitel

Bluetooth slušalice za mobitel mogu se pronaći u nekoliko modela na tržištu trenutno, no sve ih veže jedna zajednička stavka – jednostavno korištenje. Kako se one na mobitel priključuju Bluetooth vezom, žice nisu potrebne, pa mnogi modeli dolaze u obliku lijeve i desne slušalice, bez ikakvih kabela i nepotrebnih dodataka. 

To znači da su slušalice odmah spremne za korištenje, bez brige o otpetljavanju čvorova koji neizbježno nastanu vremenom, a uz to ne morate brinuti o tome da će žice u kabelima s vremenom popucati, čime će jedna slušalica prestati raditi. Ako se pak bojite da će vam ispasti, recimo tijekom treninga, modeli posebno dizajnirani za treniranje osigurat će da se bez brige možete baviti i najekstremnijim sportovima.

Baterija za slušalice za mobitel

Budući da Bluetooth slušalice za mobitel nisu na njih fizičke spojene, za njihov rad potreban je drugi izvor električne energije u obliku malih baterija. Kada kupujete slušalice telefon, osim kvalitete zvuka bitno je provjeriti i još dvije stavke: 

  • kapacitet baterije
  • brzinu punjenja 

Mnogi modeli dolaze s kutijicama koje u sebi imaju integriranu prijenosnu bateriju – tako da svoje slušalice punite kada god su one u kutiji. U prosjeku, kvaliteten Bluetooth slušalice za mobitele nude oko 3 do 4 sata neprekinutog slušanja između punjenja, no postoje modeli koji nude i duže periode, iako su njihove cijene, očekivano, veće.

Ipak, ovaj prosjek vremena rada između punjenja za mnoge je i više nego dovoljan, pogotovo ako se radi o modelima koji dodatnu bateriju imaju u kutijici za pospremanje, jer ih je tada moguće puniti u pokretu. Važno je ipak napomenuti i da kod korištenja Bluetooth slušalica za mobitel možete očekivati i nešto veću potrošnju baterije mobitela.

Iz iste kategorije: