Essence kozmetika oduševit će svaku ženu

Essence kozmetika

Essence kozmetički proizvodi su dobre kvalitete, a istovremeno vrlo pristupačni što je razumljivo s obzirom na njihovu ciljnu skupinu koja je većinom srednjoškolske dobi bez prevelikog budžeta.

Proizvodi se izrađuju u tvornicama u Njemačkoj ili drugim europskim zemljama što garantira dobru kvalitetu proizvoda. Upravo zbog svoje niske cijene, a vrlo dobre kvalitete koja prati trendove u svijetu dekorativne kozmetike, Essence kozmetika popularna je kod mlađih djevojaka.

Šminka za lice

Temelj Essence kozmetike za lice su: tonirane kreme, primeri, tekući puder, korektori, puder u prahu ili kamenu, rumenilo, hightlighter. Essenceove tonirane kreme su vrlo popularne zbog toga što dobro matiraju u usporedbi s njihovom niskom cijenom, nude 3 nijanse boja u kojima dolaze te nude dobro prekrivanje i ujednačavanje tena za svakodnevne aktivnosti.

Govorimo li o puderima, kao najprodavaniji se spominje Essence Foundation Fresh & Fit Awake Make-up koji sadrži vitamine i hidrolat brusnice koji vlaži kožu te joj pruža svježinu. Zbog navedenog pogodan je za suhu kožu, dok ga ostali tipovi mogu koristiti uz adekvatno matiranje. Kada je riječ o prekrivanju nedostataka, pravi izbor je Essence Camouflage 2in1 Make-up & Concealer koji je dobio mnoštvo pozitivnih recenzija zadovoljnih korisnika. Ovaj korektor prekriva sve nedostatke, matira i dugo traje na licu zbog čega se preporuča osobama s problematičnom kožom.

Olovka za obrve

Essence olovka za obrve, koju možete pronači u u internetskoj trgovini Pinkpanda.hr, je vrlo praktična jer dolazi s četkicom na vrhu kojom možemo postići predivno oblikovane obrve. Ova olovka za obrve dolazi u četiri različite nijanse, a karakteriziraju je preciznost pri nanošenju i pristupačna cijena.
Odaberite odgovarajuću olovku za obrve i uživajte u stvaranju prekrasnog izgleda, svakog dana iznova.

Iz iste kategorije: