Wibo skriva tajnu ljepote

Kozmetika Wibo

Kozmetika u današnjem društvu igra veliku ulogu, no šminkanje je u nekom obliku uvijek postojalo kao dio svake kulture. Bilo kao dio obreda u starim kulturama, svakodnevni ritual uljepšavanja ili znak pasivnog otpora u teškim vremenima, šminkanje se oduvijek u jednom ili drugom obliku moglo pronaći u običajima nekog naroda.

Priča branda Wibo, danas jednog od najpoznatijih i najuspješnijih brandova kozmetike u Europi, govori upravo o tome kako je šminka, koliko se god činila sporednom stvari, važan dio današnje i svake kulture do sad. Ali i kako je uz malo poduzetničkog duha i mnogo truda od malene ideje moguće napraviti carstvo.

Kozmetika sa srcem

Wibo je nastao davne 1989, u Poljskoj koja je tada prolazila kroz mnoga ekonomska previranja. Bračni par Jadwiga Bożena i Viktor Adamczak odlučio se na hrabar pothvat. Iako nisu imali gotovo nikakvu financijsku podršku, odlučili su iskoristiti svoje poduzetničke vještine i veliku motivaciju kako bi stvorili brand koji će pružiti kvalitetnu i cjenovno pristupačnu šminku.

Kozmetika Wibo

Želja da svakoj ženi, bez obzira na ekonomski status, omoguće da se osjeća zadovoljno, elegantno i bezbrižno brzo je urodila plodom te je Wibo prepoznat kao moderan i pouzdan brand. I to za mlade generacije, ali i za one starije koje umjesto novih trendova u svojoj kozmetici traže bezvremensku eleganciju i klasičnu ženstvenost.

Jaka konkurencija kozmetičkih tvrtki

Kako se Wibo sve više i više penjao u popularnosti i u Poljskoj, koja se ekonomski polako oporavljala, predstavljalo jesve veću konkurenciju stranim i svjetski priznatim brendovima. A tako se glas o Wibo kozmetici širio i izvan Poljske. Ubrzo nakon osnivanja, Wibo je ostvario suradnju s poznatim lancem trgovina Rossmann, koji je ove proizvode donio na njemačko, a onda polako i na tržište ostatka Europe.

Wibo, koji je još uvijek obiteljska tvrtka, a ne dio velike korporacije, i danas bez problema konkurira velikim svjetskim kozmetičkim kompanijama, pogotovo kada se u obzir uzme i drugi brand tvrtke, pod imenom Lovely, osmišljen za mlađe generacije. Moto tvrtke je donijeti kupcima proizvode visoke kvalitete i razbiti mit kako kvalitetna šminka mora biti veoma skupa. Nepresušna kreativnost i briga o kvaliteti u svakom koraku proizvodnje zasluženo čine Wibo jednim od najpopularnijih i najpouzdanijih brandova kozmetike u Europi gotovo tri desetljeća.

Znate da se ekstenzije za kosu mogu jednostavno ugraditi kod kuće, a i kasnije lako skinuti po potrebi. Cijene se razlikuju ovisno o samoj kvaliteti. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Iz iste kategorije: