Horizon Fitness Adventure 3 traka za trčanje

Adventure 3 je korak dalje od prethodnog modela sa nekim dodatnim mogućnostima koje će posebno privući trkače.

Model dolazi s 2.5 KS digitalno pokretim motorom koji je tih, pouzdan i osjetljiviji od ostalih motora. Motor će rekalibrirati sve što korisnik radi tako da djeluje u skladu s njegovim korakom.
Pri ovim mogućnostima, motor će pokretai brzinom do 12 milja na sat i podržavati nagib do 12%, što je najviše u ovom rasponu cijena.

Paluba je kao i kod ostalih modela veličine 20″ X 55″ i pogodnosti koje je Horizon dodao jest FeatherLigt sustav za lagano sklapanje i rasklapanje palube. Sustav homogenosti u 3 zone olakšava pritisak na koljenima i zglobovima kako bi vježbanje bilo što ugodnije.

Konzola na ovom modelu jest zeleno-žuti 5.75” LCD zaslon koji dolazi s 30 unaprijed programiranih treninga. Također ima i mogućnost spajanja preko Wifi-ja na dvije aplikaccije koje će korisniku pomoći na mu trening bude djelotvorniji i ugodniji.

Horizon-Adventure-3

ViaFit aplikacija može snimati, postavljati ciljeve, programirati treninge i pratiti rezultate sve na jednom mjestu, a sa Johnson Passport Player-om možete sinkronnizirati svoje vježbanje na HD TV za izuzetan doživljaj dok zaslon prikazuje jedan od dva tečaja koji će vas voditi kroz vježbanje. Obje ove aplikacije zahtijevaju dodatnu naknadu, ali može biti dodatn vrijednost kako biste održali svoju rutinu vježbanja.

Horizon Fitness Adventure 3 taođer dolazi s velikim jamstvom. Motor i okvir su pod doživotnim jamstvom, sve ostalo uključeno je u jamstvo u trajanju od 3 godine uključujući i garanciju da u prvoj godini rada traka neće trebati nikakve popravke.

Ako ste zaljubljenik u ekstra tehnološke značajke i tihi pogon, onda je ova traka idealan izbor za vas.

Iz iste kategorije: