Do ravnog trbuha i uskog struka uz pojas za oblikovanje tijela

Dolaskom ljetnih dana, uobičajene su odjevne kombinacije koje više otkrivaju. Mnogi često nisu zadovoljni svojim izgledom pa im taj dio u godini predstavlja određeni stres i nelagodu. No, kao i za brojne druge probleme, postoji rješenje i za ovaj. Dolazi u obliku pojasa za oblikovanje tijela.

Prednosti i način djelovanja

Pojas za oblikovanje tijela djeluje na način da povećava temperaturu mišića pa se na taj način brže tope masne naslage. Uz to ubrzava cirkulaciju krvi i postepeno oblikuje tijelo. Mogu ga koristiti i muškarci i žene. Univerzalne je veličine i mogu ga koristiti svi veličine do 125 cm opsega u struku. Jednostavno ga postavite na trbuh uz pomoč čička i nosite u bilo kojoj prigodi. Neće vas ometati u kretanju, jedino što ćete osjetiti je toplina u na tom dijelu tijela. Njegovi učinci biti će dugoročni jer će smanjiti masne naslage, a istovremeno će zategnuti vašu kožu. No, pojas ima i trenutni učinak. Naime, kada ga imate na sebi, on pritišće trbuh i vaše tijelo će izgledati puno vitkije. Stoga, ukoliko se morate obući za neku posebnu priliku, iskoristite pojas kako bi vaša figura u trenu postala onakva kakvu priželjkujete.

pojas-za-oblikovanje-tijela-1

Kako postići još bolje rezultate?

Želite li da je pojas za oblikovanje tijela artikal sa kojim čete postići najbolje rezultate, uvedite što više fizičkih aktivnosti u vaš svakodnevni život. Ukoliko ne volite vježbanje u teretani ili kod kuće, duge šetnje i vožnje biciklom u kombinaciji s ovim pojasom će dati odlične rezultate. Zbog temperature koja se razvija tijekom fizičkih aktivnosti, pojas će pomoći pri bržem izbacivanju viška vode iz organizma. Na taj način će se brže topiti masne naslage i rezultati će prije biti vidljivi.

https://www.youtube.com/watch?v=reQNxaFhcBo

Koji pojas izabrati?

Na tržištu je moguće kupiti nekoliko različitih modela pojasa za oblikovanje tijela. Neki su namijenjeni konktrakciji mišića, a neki rade na principu topljenja masnih naslaga povećavanjem temperature. Ukoliko želite smanjiti masne naslage, a istovremeno i oblikovati trbuh, preporuka je odabrati pojas koji radi na principu povećavanja temperature. Jedan od takvih najpopularnijih proizvoda je pojas Belly Burner koji je razvio poznati fitness stručnjak Bobby Waldron. On je radio s mnogim zvijezdama Hollywooda koje su koristile njegov proizvod i koje su bile itekako zadovoljne s njegovim učinkom.

Iz iste kategorije: