Kako brzo smršaviti u samo tjedan dana

Kako brzo smršaviti pijući mnogo vode?

Treba ti brza dijeta jer imaš neki važan događaj i želiš izgledati dobro? Mršavljenje ne mora biti teško: prihvati svoj izgled, prestani jesti nepotrebne namirnice i prati jednostavan plan. Kako brzo smršaviti? Evo načina!Ova brza dijeta će ti istopiti bar 3 kg u samo tjedan dana! Nije se teško pridržavati plana i mršavljenje će ti biti zabavno. Ako se više potrudiš, više ćeš i smršaviti.
Napomena: Ovo nije klasična brza dijeta i nećeš brojati kalorije. Čak ćeš i uživati radeći sve navedeno!

Brza dijeta ne dozvoljava ove namirnice

Mršavljenje i jedenje bijelog kruha i tjestenine ne idu ruku pod ruku. Nijedna brza dijeta ih ne podržava. Pitaš se kako brzo smršaviti, a na jelovniku su ti bijela riža, špageti, sendviči (sva peciva)? Izbaci ih i odmah ćeš primijetiti kako ti je trbuh manji. To je zato što te namirnice uzrokuju nadutost. Nađi im zdravu zamjenu.

Kako brzo smršaviti

Bar jedan tjedan jedi povrće umjesto njih. Tako će sendvič s piletinom postati salata s piletinom. Složeni ugljikohidrati iz povrća se probavljaju sporije i dulje ćeš osjećati sitost. A budući da je povrće uglavnom voda, pomoći će ti da izbaciš višak tekućine iz tijela. Manje tekućine u tijelu znači brže mršavljenje.

Kako brzo smršaviti pijući mnogo vode?

Svi napici, pa čak i sportski energetski napici sadrže kalorije. To usporava mršavljenje i brza dijeta može proći bez željenih rezultata. Često se tekućine zadržavaju u tijelu zbog svog sastava (visoka razina natrija i ugljikohidrata) i čine da izgledaš naduto.

Voda nema kalorija, natrija ni ugljikohidrata tako da je možeš piti u neograničenim količinama. Pored toga, pomoći će ti da izbaciš višak tekućine iz tijela i ubrzat će ti metabolizam.

Vježbaj 30 minuta dnevno

Brza dijeta u kombinaciji s vježbanjem će dati najbolji rezultat. Svaka vježba ubrzava rad tvog srca i sagorijeva kalorije. Sagorjet ćeš više kalorija po jednom vježbanju ako uvedeš intervalni trening: izmjenični kratkotrajni a intenzivni kardio u kombinaciji sa sporijom aktivnošću. Mršavljenje ne znači samo paziti što se jede. Mršavljenje znači brinuti se o sebi i svom zdravlju.

Vodi ljubav svaku večer

Pitaš se kako smršaviti u kratko vrijeme i pritom uživati? Ovo je najlakše mršavljenje i nijedna brza dijeta mu nije ravna. Biti gore tijekom seksa znači veću aktivnost i više sagorenih kalorija – čak 144 za samo 30 minuta. Dvostruki užitak!

Ako želite smršaviti brzo, možete upotrebiti pojas za oblikovanje tijela.

Spavanje i mršavljenje su povezani?

Dodatnih pola sata sna može utjecati na tvoj izbor hrane tijekom dana. Ako se osjećaš odmorno, sigurno nećeš posegnuti za nečim nezdravim da ti da energiju i popravi razinu šećera. Za tvoje zdravlje, ali i za mršavljenje, bi bilo najbolje da spavaš 7-8 sati tijekom noći. Na pitanje kako brzo smršaviti ćeš dobiti odgovor ako obratiš pozornost na tu važnu stvar.

Iz iste kategorije: