Torbice – funkcionalan i dekorativan asesoar

Što mislite, koji su to modni predmeti koji pripadnicama nježnijeg spola nikada neće dosaditi i kojih nikada ne mogu imati previše – to su dakako torbice. I žene same vrlo često potvrđuju:”Torbica nikada dosta”.

Moramo priznati, torbice su jedan od najfunkcionalnijih predmeta u svakom ormaru. One drže sve naše potrepštine na dohvat ruke, u svakoj prilici i na svakom mjestu. Također, one štite naše dragocjenosti, poput primjerice novčanika, mobitela, kartica i dr. od vremenskih nepogoda ili krađe.

Kada bi govorili o funkcionalnosti činilo bi se kao da je jedna torbica sasvim dovoljna i da i jedan primjerak ovog asesoara može savršeno odraditi sve potrebne zadaće. No, to ipak nije tako promatrajući situaciju iz ženskog kutka, jer dakako, postoje različiti modeli torbica koji su namijenjeni za različite prigode i to je pravilo koje dame itekako poštuju.

Ako torbice promatramo kao estetske predmete, tada je sasvim jasno da jedna torbica ne može zadovoljiti različite modne kombinacije i uskladiti se sa svakim modnim stilom i svakom bojom odjeće – eto zato ih je potrebno imati više 🙂

Kakve torbice nudi tržište?

Tržište nudi veliki izbor različitih vrsta i modela torbica, a cijene torbica su prilično prihvatljive tako da si svaka dama zaista može priuštiti barem jedan ili dva modela, koje može kombinirati prema odjevnom stilu ili prigodama.

Svaki model torbica je osmišljen i dizajniran na način da ispunjava funkcionalnost, ali istovremeno i da upotpuni osobni ili modni stil svake žene i to je ono što torbice čini tako popularnim i omiljenim asesoarom. Lijepa i s odjećom ukusno usklađena torbica nedvojbeno podiže kompletan dojam i naglašava osobnost žene koja ju nosi i to je jedan od razloga njihove vječne popularnosti.

Najčešći modeli torbica

Ručne torbice su svakako najzastupljenije na tržištu i u modnim ormarima pripadnica ljepšeg spola. Osim što su izuzetno funkcionalne, one su lijepe i praktične, a dame ih naprosto obožavaju.

Torbice na rame su također vrlo popularne, a i podjednako funkcionalne, ako ne i funkcionalnije. Naime, one su dovoljno velike da ponesu pregršt potrepština. U njih može stati čak i nekoliko namirnica brzinski i neplanski kupljenih u trgovini. Remen za rame će se pobrinuti da budu lakše za nošenje te da imate slobodne ruke za potrebne radnje koje morate obavljati.

Takozvane novčanik torbice su elegantni modeli koji nemaju ručke niti remen i kao što im i samo ime govori, podsjećaju na poveći novčanik. Takvi modeli torbica su namijenjeni za pohranu i nošenje tek osnovnih potrepština poput novčanika ili mobitela i najčešće se nose tijekom večernjih izlazaka ili nekih svečanih prilika.

Kozmetika Wibo prepoznat je kao moderan i pouzdan brand. I to za mlade generacije, ali i za one starije. Više o toj kozmetici možete pročitati ako slijedite linku.

Iz iste kategorije: