Udobne i tople muške majice

Muška moda naizgled je jedan od najdosadnijih i najjednoličnijih dijelova mode općenito. Muškarcima se tradicionalno nudi mnogo manje na očigled različitih izbora, krojeva, materijala i dodataka u usporedbi s ženskim odjevnim predmetima. Ženski vrve uzorcima, volanima, različitim krojevima i dužinama, vrstama rukava i dodatcima poput perli, šljokica, kristalića, grafika i slično.

Ipak, zaputite li se na muški odjeli bilo koje od vaših najdražih trgovina odjećom shvatit ćete kako, iako mnogo manji, ti odjeli nude pregršt različitih odjevnih komada koji se na suptilne, ali vrlo bitne načine međusobno razlikuju. A najveći izbor ipak čine muške majice.

Klasični t-shirt za sve

Iako ženska moda i dalje uvelike prednjači kada se radi o količini različitih odjevnih predmeta i stilova koji su popularni kako na modnim pistama tako i na ulici, slika na muškoj strani sve je samo ne dosadna. Ipak, jedan od najboljih načina za izražavanje vlastita stila i dalje su muške majice, koje će cijeli outfit podići na višu razinu.

Klasične muške majice kratkih rukava i dalje su hit u muškoj modi jer pružaju odličan prostor za print, bilo da se radi o sloganu, slici, grafici, logu ili kakvom drugom ukrasu. U neku ruku, klasične muške majice kratkih rukava postale su gotovo očekivani odabir kada se radi o popularno zvanom merchu, odnosno odjevnim predmetima s logom ili slikom benda, najdražeg filma, stripovskog junaka i slično.

Hoodie za sve

Za popularnost klasične muške majice kratkih rukava najzaslužnija je njihova udobnost i pristajanje svim oblicima tijela. Ipak, u polju muških majica nalazi se mnogo više od samo majica kratkih rukava. Ostajemo li u domeni udobne odjeće, muška moda skriva još jedan super udoban odjevni predmet – muške majice s kapuljačom, popularnije znane kao hoodie.

Muški hoodie omiljen je među muškarcima jer osim udobnosti i topline nudi i veliku toplu kapuljaču kao i topli klokan džep u kojemu možemo zagrijati ruke. Ove dvije vrste muških majica klasičan su izbor za svaki dan za mnoge muškarce. Generalno, muške majice za razliku od mnoge ženske mode nude jedan vrlo bitan aspekt – udobnost. Uz to, zbog jednostavnijeg dizajna i manjeg broja nepotrebnih dodataka muške majice općenito su i funkcionalnija odjeća koja ne pritišće i ne steže, već vam nudi savršenu udobnost za opuštanje.

Printanje majica. Na izboru su Vam majice od najkvalitetnijeg pamuka na koje možete otisnuti vlastiti motiv. Čitajte više …

Gdje kupiti ženske čizme? Žene mogu birati između različitih modela čizama – od gležnjača, koje idu malo iznad gležnja, do visokih jahačkih čizmi koje se protežu preko koljena. Čitajte više …

Iz iste kategorije: