Kreativne Hubelino igračke razveseliti će svako dijete

Hubelino je jedan od većih proizvođača igračaka iz Njemačke. Glavni proizvod tvrtke Hubelino su kocke u mnogo različitih oblika. Ono po čemu se njihove kocke izdvajaju od kocki od drugih proizvođača je kompatibilnost sa popularnim Lego Duplo kockama. Na taj način se kupnjom ovih kocki dijete s njima može igrati samostalno, ali isto tako ih može spajati sa Lego Duplo kockama.

Tvrtka ulaže mnogo napora kako bi kocke bile potpuno sigurne za djecu. Iz tog razloga su izrađene od vrlo kvalitne plastike koja s vremenom ne ispušta nikakve štetne tvari. Kako sve te činjenice ne bi ostale samo na njihovim riječima, obavljena su mnoga testiranja od raznih neovisnih agencija. Testovi su uvijek pokazali da igračke udovoljavaju svim sigurnosnim standardima stoga možete biti sigurni da nećete pogriješiti sa kupnjom njihovim igračaka.

hubelino-duga-staza

Igračke

Hubelino u ponudi ima različite setove koji se temelje na kockama. Jedan od njihovih najpoznatijih i najprodavanijih setova su različite staze za pikule. Setovi se razlikuju po broju dijelova od kojeg su sastavljeni. Najmanji ima 22 dijela, a najveći 200 dijelova. U setu je moguće pronaći razne kockice, tunele, skretnice i sl. Glavna odlika takvih setova je mogućnost da dijete složi stazu kako god poželi, bez nekog određenog načina slaganja. Na taj način se potiče djecu da budu kreativna i ponosna svaki put kad samostalno izrade neki svoj model staze. Ako tom osnovnom setu dodaju i Lego duplo kockice, mogućnosti se još više povećavaju.


Osim tog seta kockica, Hubelino nudi još i neke druge setove. Tako u ponudi imaju i setove za učenje koji se sastoje od različitih kockica sa nacrtanim brojevima, slovima i sl. Pomoću njih djeca od malih nogu mogu puno toga naučiti, ali se i istovremeno igrati s tim kockicama.

hubelino-kocke_2

Isto tako, nude i puzzle setove, gdje su na kockama nacrtane različite slike, koje dijete onda mora složiti pravilnim okretanjem kocki.

Hubelino aplikacija

Jedna od dodatnih stvari koje ova tvrtka nudi je mogućnost preuzimanja njihove aplikacije za stolna računala, mobitele ili tablete. Uz pomoć te aplikacije moguće je dobiti uputstva za slaganje različitih tipova staza za pikule u 3D-u, korak po korak. Tako svatko može pratiti upute i složiti prekrasne staze u samo nekoliko minuta. Isto tako, putem aplikacije moguće je saznati sve o ostalih igračkama koje imaju u ponudi, posebnim akcijama i sl.

Prečitajte i kako su drveni vlakovi kreativni i šta sve se njima može danas izgraditi.

Iz iste kategorije: