Djeca će s veseljem pakirati stvari u šarene dječje kofere

Odlazak na put djecu uvijek jako razveseli. No, nakon početnog veselja, kada svom djetetu kažete da treba spakirati svoje stvari koje planira ponijeti sa sobom, veselje naglo splasne. Mnoga djeca ne vole pakiranje kao ni pospremanje svojih igračaka. Možda je razlog što imaju obične, klasične kofere pa im to pakiranje ne predstavlja neki užitak. To bi se vrlo lako moglo promijeniti. Nabavite jim pravi šareni dječji kofer!

Različitost modela dječjih kofera

Postoji jako puno različitih modela, no svi dječji koferi imaju nešto zajedničko što djeca naprosto obožavaju: šareni su i imaju mnogo raznih pretinaca. Neki na prvi pogled niti ne izgledaju kao obični putni koferi već kao neka veća igračka. Tako možete naći oslikane dječje kofere koji izgledaju kao razne životinje, autobusi, automobili i sl. A pravo veselje nastaje kada ga djeca otvore.

trunki-djecji-koferi-benny-macak-1

Osim velike, prostrane unutrašnjosti, nudi i razne pretince u koje djeca mogu spremiti svoje igračke. Djeca vole sakrivati stvari, a mnogi dječji koferi imaju razne utore koji izgledaju kao skriveni pretinci koji će ih sigurno oduševiti. Ukoliko i ne idete na neki put, dijete može koristiti dječji kofer kao kutiju za spremanje igračaka. No, neki dječji koferi imaju još i neke druge korisne dodatke. Neki modeli nude mogućnost nošenja kofera u ruci, ali i dodatni pojas pomoću kojeg se dječji kofer može nositi preko ramena ili vući po podu. Isto tako, neki na dnu imaju i kotače. Pomoću njih dijete će lako gurati kofer, ali isto tako dječji kofer može poslužiti i kao guralica ako dijete sjedne na njega.
trunki-djecji-koferi-gruffalo-2

Koji dječji kofer kupiti?

Po raznim trgovinama s dječjom opremom možete pronaći različite modele dječjih kofera. Mnogi proizvođači nude svoje modele, a Trunki dječji koferi su sigurno jedni od onih koje djeca obožavaju. Šarenog dizajna, vrlo prostrani s mnoštvom pretinaca i uz dodatak kotača, oduševiti će vaše dijete.
trunki-djecji-koferi-bluebell-konj-2

S vanjske strane su vrlo čvrsti pa dijete može bez straha od propadanja sjesti na dječji kofer. Posjeduje i stabilizatore kako ne bi došlo do prevrtanja. Internetska trgovina Pchelica.com baš zato nudi veliki izbor upravo njihovih modela. Izaberite dječji putni kofer u obliku bubamare, krave ili autobusa i pakiranje može započeti. Ali nemojte se čuditi ako će dijete i prilikom kraćeg puta željeti spakirati svoje igračke u svoj novi dječji kofer i ponijeti ga sa sobom.

Iz iste kategorije: