Printanje majica za vruće ljetne dane

Kupovanje poznatih dizajnerskih majica polako pada u zaborav, a printanje majica postaje pravi ljetni hit. Ovo je idealan način za pokazivanje osobama da ih slušate i znate što žele, a osim toga možete i sebe počastiti sa sasvim unikatnim komadom odjeće. Također, printanje je popularno  i za neke posebne prigode ili za kreiranje odjeće za zaposlenike, a na majice možete i ovjekovječiti neki bitan događaj.

Printanje majica kvaliteta

Printanje majica razlikuje se prema kvaliteti, a razlikuje se nekoliko načina printanja. Najpoznatije tehnike su direktni print, sitotisak i termo tisak. Direktni print pogodan je za manje količine majica, jer ne zahtijeva posebnu pripremu, no cijena na veće količine bila bi veća od nekih drugih načina. Termo tisak se koristi zbog jednostavnosti izrade, no kvalitetom je ispod direktnog printa. Sitotisak se koristi za veće količine majica, jer je priprema za kreiranje veoma skupa.

Printanje majica za sebe

Print na majicama omogućuje vam da nosite što god želite, a osim što imate ponuđene printeve kod tvrtki koje se ovime bave, možete i kreirati majicu sami, po vlastitim željama. Na ovaj način možete biti unikatni i nositi isključivo majice sa potiskom koje ste sami kreirali, a printanje majica je najpopularnije po ljeti, za kratke rukave. Na majicu možete staviti što god želite, a najpopularniji je neki tekst ili slika. Naravno, bitno je da prilikom kreiranja imate na slici ono što želite da bude na majici, jer kreiranje zna koštati dodatni novac. Prilikom kreiranja majica budite kreativni i stvorite točno ono što želite nositi svakodnevno.

Printanje majica za više osoba

Kreiranje majica na veću količinu je znatno isplativije od printanja jedne majice. Kao i kod svake stvari, tako i kod printa na majice vrijedi ovo pravilo, a razlog je što je priprema za print majice dosta skupa. Naravno, kod printanja veće količine majica koristi se i druga metoda printanja, pa i to znatno utječe na cijenu.

Za printanje više majica najčešće se odlučuju firme koje žele da je svaki zaposlenik jednako obučen, a uz to ističu i svoj logo kako bi zaposlenici bili prepoznatljivi. Printanje majica online je danas veoma popularno, upravo zbog toga što su dostupne razne online aplikacije preko kojih možete vidjeti konačni dizajn majice.

Najnoviji trendovi za muške polo majice. Otkrijte dizajn za pamučne ili majice od rebrastog pamuka: jednobojne, prugaste ili s printom.  Čitajte više …

Iz iste kategorije: