Polo majice su popularni muški odjevni predmet

Polo majice su za sve prigode

Muške i ženske polo majice se mogu nositi kao formalna odjeća i u poluformalnim prilikama pomažu vas izdvojiti od drugih. Ovisno o tome u kakvoj ste situaciji, morat ćete prilagoditi ostatak outfit-a, ali crna ili bijela polo majica ne može biti pogrešan izbor.

Grupni identitet

Ako želite ostvariti grupni identitet kao tvrtka, organizacija ili grupacija, to možete lako napraviti pomoću polo majice koja ima neki natpis ili logotip. Osim prednjeg i stražnjeg logotipa, možete staviti dodatak i na rukav.

Odličan poklon

Polo majice su dobar poklon. Ako imate prijatelje s kojima dijelite interne šale i zajedničke interese, mogli biste ih proslaviti upravo tako da ih stavite na polo majicu. Muške polo majice mogu biti smiješan poklon za rođendan, emotivan poklon za godišnjicu, ali i poklon iznenađenja za otkrivanje spola djeteta. Opcije su beskonačne, a internet je pun ideja!

Polo majice kao poklon za promociju
Ako želite koristiti majice kao poklon za promociju, pripazite da one zaista budu povezane s onim o čemu inače pričate

Polo majice kao poklon za promociju 

Poklon za promociju mora biti svestran – nešto što ljudi dosta koriste, nešto što je vidljivo i nešto što govori o tome koliko ste investirani u svoj posao. Polo majice su idealan izbor! Gotovo svi vole majice i uživaju u dobivanju istih, stoga je polo majica dobar promotivni poklon za vaše kupce, suradnike ili zaposlenike.

Ako želite koristiti majice kao poklon za promociju, pripazite da one zaista budu povezane s onim o čemu inače pričate – vaš brend, vaše boje, sadržaj i izjave koje zastupate. Ako vaša polo majica nije izravno povezana s onim čime se bavite i nije jasno vidljivo da se radi o povezanosti, marketinški je neisplativo nastaviti takav proces. 

Iz iste kategorije: