Majice s natpisima mogu biti odličan poklon

Majice s natpisima su idealan promotivni dar

Majice su jedan od onih odjevnih komada koje možete nositi na 100 načina. Možete ih nositi u javnosti, u formalnim prilikama ili nekim redovitim obavezama. S druge strane, u njima možete spavati, možete pomoću njih reprezentirati neki svoj interes, posjećivati raznorazne festivale, utakmice i događaje.

Svi vole majice i zato su majice s natpisima idealan promotivni dar, poklon za rođendan, ali i svakodnevna kupnja. Danas ćemo pričati o majicama s natpisima, s obzirom na to da one postaju vrlo popularne. Prvo ćemo vam objasniti zašto bi netko mogao željeti takvu majicu, a zatim ćemo vam dati neke savjete kako da uvijek izaberete majicu koja je potpuno idealna za prigodu za koju ju kupujete.

Zašto majica s natpisom?

Majice s natpisima su jako šarolike. Mogu biti ozbiljne, a mogu biti i šaljive. Mogu biti u boji, mogu biti jednobojne. Mogu biti namijenjene za jednu osobu, a mogu biti i za grupu ljudi s nekim identitetom. 

Majice s natpisima su odlična ideja
Majice s natpisima možete koristiti kao promotivni poklon

Personalizirani dar

Ako kupujete neki personalizirani dar, majice s natpisima su odlična ideja. Možete staviti natpis ili citat iz najdražeg filma osobe kojoj kupujete dar, a možete staviti i neku internu šalu ili obilježiti neki datum koji vam je bitan.

Odlična identifikacija grupe

Za ljude koji majicu kupuju za grupu ljudi, najbolji savjet je da se dobro dogovorite i usporedite ideje! Bilo da ste grupa na festivalu, navijači na utakmici, djeveruše na djevojačkoj ili učenici koji maturiraju, morate dobro razmisliti o tome hoće li svi biti zadovoljni rješenjem ili ipak ne.

Promotivni poklon za firmu

Ponekad možete majice s natpisima koristiti i kao promotivni poklon, kao doprinos u nekoj suradnji. Tako svima dajete do znanja da vam je stalo da vaših kupaca i partnera te da ste ozbiljan potrošač. Majica je praktički hodajuća reklama koju vaši kupci i klijenti nose s veseljem!

Kupite si unikatnu majicu

Naravno, šaljive majice s natpisima možete kupiti i sebi! Mnogi vole uzeti citat iz najdražeg filma ili knjige i tako se češće podsjetiti na njega! Ako ste zainteresirani za nešto tako, onda definitivno posjetite online trgovine gdje možete dizajnirati sami svoju majicu!

Kako izabrati online trgovinu?

Naravno, tiskanje majice s natpisima možete napraviti i negdje fizički, ali je uvijek bolje izabrati trgovinu koja ima i online webshop. Tako znate da su investirani u sve što rade, da su ozbiljna tvrtka, a možete pogledati i primjere njihovog rada. Najnaprednije tvrtke danas nude i dizajniranje putem interneta, a tako ćete definitivno dobiti potpunu kontrolu.

Majice s natpisima su jako šarolike
Majica sa natpisom “Burek”

Uvijek gledajte da nađete trgovinu koja ima dobre uvjete. Nije svaka trgovina jednako svestrana. Ponekad ćete naći trgovinu i vidjeti da nema dostavu ili pak da se plaća isključivo karticom koju nemate. Ne zaboravite pogledati kakva je politika povrata robe i da li ta specifična tvrtka ili obrt stavlja kupce na prvo mjesto!

Kako napraviti savršenu majicu s natpisom?

Prvo morate imati otprilike sliku o tome kakvu ćete majicu raditi – koliko, koje veličine, kakav dizajn? Dobro pratite trendove i pokušajte osigurati da majica ima dobar kontrast i oštrinu. Na svijetle boje je dobro staviti tamna slova, dok je na tamne boje najbolje staviti bijela slova.

Izaberite trebate li natpis na prednjoj ili stražnjoj strani, ili pak rukavima. Informirajte se o vremenu tiskanja i principu dostave, s obzirom na to da ponekad prodavači znaju odužiti situaciju. Nemojte stavljati predugačke naslove ili sitne slike, to nije baš korisno niti praktično. Ne vidi se izdaleka i zbog toga samo gubite prostor na majici.

U web trgovini majice.com.hr možete pronaći razne majice iz ponude ili sami kreirati svoju majicu. Smislite originalni natpis, dodajte prikladnu sliku i iznenadite prijatelja, člana obitelji ili djevojku!

Majice za parove su hit

Majice za parove su postale posebno interesantne u zadnje vrijeme, s obzirom na to da su interesantan način izražavanja partnerstva. Neke su šaljive, neke su ozbiljne, neke služe prigodama – recimo zaruke, afterparty vjenčanja, otkrivanje spola djeteta i slično.

Majice za parove mogu biti dobar dar, pogotovo ako su šaljive! Morate pripaziti da dobro izaberete sve veličine i dizajne te da obje osobe budu zadovoljne izgledom proizvoda. Mnogo primjera možete naći na internetu, kako na Google-u, tako i na Pinterestu, ali i online trgovine uvijek imaju već neke gotove primjere koji vam se također mogu svidjeti, a vrijeme tiskanja će biti kraće s obzirom na to da možda već imaju majicu na skladištu!

Iz iste kategorije: