Uredski pribor je potreban svakom uredu

uredski pribor

Danas se sve više poslova digitalizira. Ipak, uredski pribor i dalje se redovito koristi i može se reći da je glavni dio svakog uredskog poslovanja. Najjednostavniji primjer su razne vrste olovaka i papiri koji će uvijek biti potrebni za bilo koji posao. Zato bi svi kada opremaju ured trebali odabrati kvalitetan uredski pribor. On će im sigurno povećati učinkovitost rada, a posljedično i produktivnost.

Može se kupiti u knjižarama, ali danas postoje i brojne trgovine koje se bave isključivo njegovom prodajom, neke u obliku fizičkih trgovina, a neke samo kao web trgovine. Cijene znaju dosta varirati pa svakako pogledajte što se sve nudi na tržištu. Isto tako, razmislite o njegovoj kupnji kao poklona za promociju.

kavlitetan uredski pribor
Uredski pribor i dalje se redovito koristi i može se reći da je glavni dio svakog uredskog poslovanja.

Kvalitetan uredski pribor

Kada negdje u trgovini vidite da prodaje uredski pribor, vjerojatno vam je prva pomisao na sve ono što je povezano s papirima. I to je zapravo normalno, pa se tako mogu kupiti sljedeći proizvodi:

 • Papiri
 • Omotnice
 • Razne vrste pisaćeg pribora (olovke, flomasteri itd.)
 • Škare
 • Spajalice 
 • Posjetnice
 • Prazni CD ili DVD mediji
 • USB stickovi itd.

Svi ovi proizvodi olakšat će vam svakodnevno funkcioniranje u uredu pa je to nešto što bi svaki ured trebao imati.

Veći dijelovi ureda

Proizvodi koji su gore navedeni uglavnom mnogima u mislima spadaju u dio uredskog pribora. No, on je puno više od toga te u njega spadaju i razni veći dijelovi, čak i neki komadi namještaja. Tako u njega spadaju i:

 • Radne stolice i stolovi
 • Ormari 
 • Rasvjetna tijela (stropne lampe, stolne lampe itd.)
 • Fotokopirni aparat
 • Koš za smeće
 • Pisač 
 • Vatrogasni aparat

Ovi veći komadi vrlo su važni za normalno funkcioniranje ureda i svakako biste ih trebali posjedovati. Kako bi i vaši radnici bili produktivniji i učinkovitiji, nemojte štedjeti na ovoj vrsti uredskog pribora. Primjerice, udobne stolice i stolovi zasigurno će pozitivno utjecati na kvalitetu njihovog rada. Rade li na neudobnim stolovima i stolicama, sigurno neće biti toliko sretni i zadovoljni kao kad bi radili na nekim kvalitetnim.  Zato nemojte štedjeti na kupnji uredskog pribora za svoje djelatnike.

Web trgovine s uredskim priborom

Knjižare su danas i dalje glavna mjesta u kojima se može kupiti uredski pribor. Ipak, danas ima i sve više web trgovina koje se se specijalizirale upravo za njegovu prodaju. Kupnja na ovaj način ima brojne prednosti. Prije svega, nerijetko ćete na ovakvim mjestima naletiti na neki popust ili niže cijene. Isto tako, puno lakše je pronaći ono što vam je potrebno korištenjem različitih filtera tako da možete prikazati samo one artikle koji su vam zanimljivi. 

Još jedna od prednosti naručivanja web trgovina je jednostavnost i brzina naručivanja. Sve možete napraviti iz svog doma ili iz ureda i već nakon par dana ćete sve naručeno dobiti na svoju kućnu adresu.

Devet uredskih artikala koje uvijek morate imati na stolu.

Kemijske olovke kao nezamjenjiv proizvod

Kada se govori o uobičajenim dijelovima uredskog pribora, svakako se moraju izdvojiti klasične kemijske olovke. One su neizostavnim dio svakog ureda jer se redovito moraju koristiti za zapisivanje nekih sitnica i slično, čak i danas kada se mnogi koriste mobitelima, tabletima i drugim različitim digitalnim uređajima. 

Zato je važno kupiti kvalitetne kemijske olovke koje će što duže trajati. Izbora na tržištu je jako puno, pa pogledajte kakva vrste će vam najviše odgovarati. Također, kemijske olovke spadaju i u jedan od najčešće korištenih proizvoda kao poklona za promociju. Upravo zbog činjenice da ih svi koriste, njihovo korištenje u svrhu promotivnog poklona je odlična ideja, a uz to je riječ o relativno jeftinom komadu.

veliki izbor kemijskih olovka
Od uredskog pribora svakako se moraju izdvojiti klasične kemijske olovke.

Odaberite kvalitetan poklon za promociju

Bez obzira imate li neku svoju tvrku ili slično, korištenje raznih pomagala za ured je uvijek odličan poklon za promociju. Naime, poklanjate li nešto tako nekome za koga znate da radi iz ureda, možete biti sigurni da će vaš poklon za promociju biti odlično prihvaćen. Neki od prijedloga za takvo poklanjanje su:

 • Kemijske olovke
 • Rokovnici 
 • Blokovi za bilješke
 • USB stickovi

Naravno, na sve njih ćete tiskati svoj logotip kako biste se pomoću njih promovirali. Možda će vam ovi promotivni pokloni izgledati jednostavno i kao nešto što nije originalno i što se vrlo često poklanja, riječ je o učinkovitosti. Naime, takvi pokloni za promociju spadaju u one koje primatelji često koriste, a to je upravo ono što od njih i očekujete. Zato pronađite one za koje mislite da bi se svidjele vašem primatelju.

Iz iste kategorije: