Yamaha P-45 digitalni klavir

Staro protiv novog

Razvijajući se od prethodnog modela početnog nivoa, Yamaha je uspešno uspela da stvori novo, kompaktno rešenje koje odgovara i studentima I muzičarima u pokretu, ali naravno publika koju Yamaha P-45 digitalni klavir pokušava da dostigne je mnogo šira od toga.

Ako volite da se zabavljate sa prijateljima kod kuće (osim ako ne želite da koristite klavir kao aranžersku tastaturu ili multimedijalni plejer, karakteristike dostupne na DGX-seriji), dodavanjem opcionalnog stalka L-85 od $ 80 može se transformisati Yamaha P-45 digitalni klavir u atraktivan komad nameštaja koji bi lako pronašao mesto u vašem domu, baš kao pravi pravcati klavir.

Zahvaljujući povratnom dualnom načinu rada, koji razdvaja klavijaturu u dva reflektirajuća dela i omogućava da dve osobe istovremeno sviraju, digitalni klavir P-45 takođe može biti veoma koristan za nastavnike tokom časova sa svojim učenicima.

Naravno, ovo su osnovne karakteristike koje možete naći u skoro svakom drugom početnom proizvodu, čak i na starom dobrom P-35. Dakle, na kraju krajeva, da li je vredno kupiti novi model umesto prethodnog?

Iako drugi integrisani glasovi ne sijaju zbog njihovog ekstremnog kvaliteta zvuka, oni su i dalje dobar bonus koji Yamaha P-45 digitalni klavir čini optimalnim izborom za muzičare koji žele lagano i pristupačno rešenje za koncerte ili probe, posebno električni klavir sličan Rodosu. zvuk i ton zvona, koji se dobro uklapa kada se koristi u slojnom režimu sa akustičnim klavirom.

Iаko možete dа odаberete između četiri rаzličitа nivoа osetljivosti zа usklаđivаnje sа stilom reprodukcije, sаmа klavijatura je i dаlje suviše bučnа аko se reprodukuje nа nižoj jаčini zvukа ili korišćenjem slušаlicа, posebno u srednjem / donjem krаju.Ovo je nešto što izgleda da utiče na neke od Yamahinih proizvoda na početnom nivou, tako da izbor između jednog od jeftinijih modela kompanije neće pomoći u rešavanju problema.

Iz iste kategorije: