Kako se riješiti podbratka u samo 2 sekunde

Ljepota je u oku promatrača. Ta čuvena rečenica se pokazala istinitom u nebrojeno situacija. Neke osobe pri susretu s drugima prvo primijete građu, drugi duge noge, držanje, frizuru, stil, a neko najviše pozornosti posveti simetriji lica. Ne postoji osoba koja ima potpuno simetričnu lijevu i desnu stranu tijela. Međutim, mnogi smatraju da sve što je bliže tom idealu mora biti i lijepo. Tako se ljepota može „izmjeriti“ mjereći blizinu očiju ili razdaljinu između usta i očiju. Istraživači su čak konstatirali da je idealna dimenzija lica vrlo bliska dimenziji koju ima većina pripadnica ljepšeg spola.

Kakav izgled većina muškaraca smatra privlačnim?

U posljednje vrijeme su se istraživanja okrenula u korist, tako reći, običnih žena. Statistike pokazuju da se muškarci u najvećem broju slučajeva odlučuju za ženu koja ima skladan izgled i umjerene obline. To se može nazvati sredinom, jer su u prošlim vremenima prednost imale one punije pošto se smatralo da su zdravije. Druga stvar, konačno se prestala forsirati mršavost i ideal lijepog je sveden na neku „normalnu“ razinu. Muškarci vole kada žena ima oblo tijelo, ali također im je važno da ima lijepo lice. Uvijek su privlačne velike oči i punije usne. Međutim, žene u naglašavanju pojedinih dijelova lica pretjeruju i stvaraju kontraefekt. Uz pomoć šminke mogu potpuno prekriti ono što je lijepo na njima tj. na pogrešan način naglasiti crte lica. Tako samo dobiju nepoželjan izgled.

Mali make-up trikovi za transformaciju izgleda

Nema toga što šminka ne može pokriti ili naglasiti. Važno je samo znati koji efekt želimo. Stoga i ne čudi što su poznati vizažisti toliko plaćeni! Tako npr. na snimanjima od ljepotice u 2 poteza naprave ružnu osobu ili od ružne lijepu. Nekad se divimo glumcima kako u određenim momentima uspiju odglumiti neki izraz lica i izgledati tužno, sretno, potišteno ili bijesno. Oni ogromnu zahvalnost duguju baš vizažistima jer su oni zaslužni što je njihov pogled toliko tužan ili oči tako spuštene. Zbog toga žene obožavaju sve što ima veze sa šminkom. Znaju da će, ako znaju koristiti kist, istaknuti obraze, riješiti se podbratka, skratiti čelo ili naglasiti oči. Pravilnom kombinacijom korektora i pudera osoba vizualno može izgledati i nekoliko kilograma lakša! Poznato je da tamne boje ublažavaju crte lica, dok ih svijetle ističu. Zato danas na tržištu postoji mnoštvo pudera, highlightera, korektora i bronzera.

Kako se riješiti podbratka uz pomoć šminke

Podbradak je najčešći neprijatelj muške i ženske ljepote. Žene tome pridaju više važnosti, te stoga i ne čudi činjenica da su otkrile kako da ga zakamufliraju. Sakrivanje podbratka šminkom je idealno rješenje za osobe koje ne žele pod nož kako bi odstranile višak kože koji se pojavio ispod brade. Također, ovo je odlično rješenje i za osobe koje su lijene raditi vježbe za podbradak. Na internetu se može pronaći mnoštvo tutorijala, savjeta, prijedloga i brojnih vježbi koje garantiraju topljenje masti baš tog područja. Njega najlakše skrije bronzer koji se treba nanijeti lagano kistom za rumenilo na vanjske rubove čeljusti. Nećete pogriješiti ako nastavite lagano kistom ispod brade prema vratu. Nakon toga je iznimno važno da to dobro razmažete kistom, jer u suprotnom može izgledati neuredno.

Vizualno mršavije lice uz #1 trik

Otkrili smo vam kako se riješiti podbratka uz pomoć malih trikova, a sada ćemo vam pomoći da vizualno izgledate mršavije u licu. Ovaj trik posebno važi za osobe koje imaju okruglo lice. One trebaju naglasiti oči i obrve, ali nije poželjno da naglašavaju usne. Ako je luk obrva izražen, vizualno će suziti lice i privući će pažnju da gornji dio lica, a ne na obraze. Također se na područje između obrva, ispod nosa i na bradu može nanijeti svjetlija nijansa pudera koja će istaknuti središnji dio lica. Ako osobe okruglog lica ne žele naglašavati oči i obrve, mogu ublažiti obraze. Široke obraze imaju i osobe s dijamantnim oblikom lica i za njih je dobra tamnija podloga koju trebaju nanijeti ispod jagodične kosti i prema ušima. Vrh jagodica je potrebno naglasiti svijetlim korektorom i onda slijedi izjednačavanje uz pomoć pudera boje vaše kože. uz samo par pokreta kistom možete izgledati poput dive iz Hollywooda!

Kada smo u kupnji za remeni imamo mogučnost da kupimo jednostavni ili ekstravagantniji. Pročitajte u članku kojeg izabrat.

Iz iste kategorije: